centrometal

Szolár HMV tároló Centrometal STEB (200-600 liter)

Szolár HMV tároló Centrometal STEB - rozsdamentes tartály, 2 db hőcserélő spirállal

Szolár HMV tároló Centrometal STEB - rozsdamentes tartály, 2 db hőcserélő spirállal
Centrometal STEB műszaki adatok, a letöltéshez kérjük kattintson a PDF ikonra Centrometal STEB prospektus, a letöltéshez kérjük kattintson a PDF ikonra

A szolár HMV tároló elsősorban napkollektorral összekapcsolt, használati meleg víz előállításra és tárolásra kialakított, magas higiéniai színvonalat garantáló, rozsdamentes acél tartályok. Beépített automatikus napkollektor szabályzással.


A STEB HMV tartály sorozat 200, 300 és 600 liter űrtartalmú kivitelben készül. A tartályba bevezetett nagy hő átadó felülettel bíró két csőspirál hőcserélőn keresztül, a napkollektorból származó hőenergia, a kazán fűtési melegvize, és további lehetőségként egy beépített elektromos fűtő betét biztosítja a használati melegvíz előállítást.

Megjegyzés:
Aki nem napkollektorra kapcsolva kívánja az indirekt tartályt használni, viszont egy nagyobb űrtartalmú, INOX kivitelű, két hőcserélővel ellátott HMV tárolóra van szüksége, az a STEB sorozat "S" változatát is rendelheti. A STEB 200/300/600 S felszereltség a normál kivitelű STEB tartályok szolár vezérlés és elektromos fűtőbetét nélküli változata.

A szolár HMV tároló a rozsdamentes anyag alkalmazásának köszönhetően a legszigorúbb higiéniai és minőségi elvárásoknak is megfelel. Az alkalmazott, legkorszerűbb műszaki megoldásoknak köszönhetően a termékek megbízhatók, és használatuk biztonságos.

A Centrometal STEB sorozat tartályai ún. recirkulációs vezetékkel felszereltek, melynek köszönhetően a meleg víz folyamatosan rendelkezésre áll a csap előtt, így meleg víz kivétel előtt nem szükséges a hideg vizet kiengedni, amíg megérkezik a meleg víz.

A tartály csatlakozók a tartálytest hátsó oldalán kerültek elhelyezésre, mely egyszerű és gyors csatlakoztatást biztosít a fűtési rendszerhez.

Korszerű, beépített szolár vezérlő rendszer többfunkciós digitális kijelzővel, amely a rendelkezésre álló hőforrások automatikus összehangolását is biztosítja.

A termékek további fontos tulajdonsága a rendkívül kiegyenlített használati melegvíz nyomás és vízáram, így egy adott pillanatban akár több ponton is lehetséges megfelelő vízárammal melegvíz kivét a HMV rendszerből.

A tartály alsó és felső pontján mérhető HMV vízhőmérséklet.

A HMV tartály hőszigetelése 80 mm vastagságú üveggyapot, mely hatékonyan csökkenti a tartály test hőveszteségét.

Gyártásuk a gyártó ISO 9001/2000 minőségirányítási rendszerével összhangban történik.

A műszaki adatok letöltéséhez kérjük kattintson ide.
A prospektus letöltéséhez kérjük kattintson ide.

STEB automatikus szolár szabályzó:

 • HMV hőmérséklet szabályzás
 • maximum 2 db független napkollektor kör vezérlés
 • maximum 2 db független kazán fűtőkör vezérlés
 • további HMV tartály vezérlése (pl. TB, CAS-S, CAS-BS)
 • az előzőekben említett funkciókat működtető keringető szivattyú vagy keverőszelep vezérlése
 • elektromos fűtő panel vezérlése
 • túlfűtést megakadályozó keringető szivattyú vezérlése
 • a szükséges hőmérsékleti adatoknak a vezérlés kijelzőjén való megjelenítése
 • napenergia mennyiség megjelenítése kWh-ban
 • a LED kijelző mutatja az egyes rendszer elemek működési állapotát

 

A tartály alapfelszereltsége:

 • rozsdamentes acél tartály test 2 db beépített hőcserélő spirállal
 • 80 mm hőszigetelés és lemez borítás
 • elővezetékelt érzékelők és elektromos csatlakozások


  Amennyiben elnyerte a tetszését, az alábbi módokon vásárolhatja meg:

  Közvetlenül tőlünk, az Ajánlatkérés gombra kattintva írhat nekünk, vagy telefonon a 79/320-058 vezetékes , illetve a 30/915-2685 mobil számon.
  Viszonteladóinkon keresztül. Országos viszonteladói hálózattal rendelkezünk, partnereink megtekintéséhez kérjük kattintson ide.

Tagos, alumínium öntvény radiátorral is foglalkozunk, amelyek hosszú élettartamúak ( 20 év gyártói garancia ) az acéllemez radiátoroknál háromszor gyorsabban leadják a hőt. Amennyiben érdekli kérjük kattintson az alábbi képre.

LIPOVICA ORION 600 alumínium tagos radiátor

LIPOVICA ORION 600 alumínium tagos radiátor