centrometal

Puffertároló hőcserélővel és HMV tartállyal Centrometal CAS-BS

fűtési puffer tárolók szolár csőspirállal és HMV tartállyal

Centrometal CAS-BS műszaki adatok Puffer tartály "kisokos" Centrometal CAS prospektus, a letöltéshez kérjük kattintson a PDF ikonra

A Centrometal CAS-BS puffertároló hőcserélővel és HMV tartállyal, fűtésrendszerbe kapcsolt fűtési meleg víz tartály szolár csőspirállal kiegészítve, mely hőtárolásra és használati melegvíz előállítására is alkalmas. A meleg vizet tárolják, majd a fűtési vagy a használati meleg víz igénynek megfelelő tempóban betáplálják a rendszerbe. 500, 750 vagy 1000 literes űrtartalomban.

 

 

Szolár csőkígyóval kiegészített, hőtárolásra és használati melegvíz előállítására egy időben is alkalmas puffer tartály. Az alapkivitelű tárolóba beépítésre kerül a szolár csőkígyó, illetve afelett egy 125 vagy 170 literes rozsdamentes acélból készült HMV tároló is. Így ez a puffer tároló képes a kazánból és a napkollektorból érkező hőt betárolni, majd azt a fűtési rendszerbe betáplálni és ezzel együtt használati melegvizet is biztosítani. A napkollektornak köszönhetően ezzel a kivitellel a fűtési idényen kívül is pluszköltség mentesen biztosított a használati melegvíz. Fontos, hogy a HMV tartály és szolár cső utólag a puffer tárolóba nem építhető be.

A puffer tartály méretezéséhez használt ökölszabály szerint, faelgázosító kazán esetén kW-onként 50 liter, míg apríték vagy pellet tüzelés esetén 30 liter tartály kapacitást érdemes számolni.

A műszaki adatok letöltéséhez kérjük kattintson ide.
A prospektus letöltéséhez kérjük kattintson ide.
A puffer tartály "kisokos" letöltéséhez kérjük kattintson ide.

 A CAS-BS puffertároló hőcserélővel és HMV tartállyal, legfontosabb jellemzői:

Acéllemez tartály test, 500 és 750 literes tartályok esetén 2 mm, 1000 liter kapacitás esetén 3 mm-es falvastagsággal. A tartály alapja 3 mm vastagságú.

Tartály mérettől függő, 1,9 – 3,2 m2 felületű és 10,5 – 17,5 liter űrtartalmú vékonyfalú csőkígyó, mely az alternatív hőforrásból érkező hő és a tartályban lévő víz közötti hőcsere felülete.

Az 500 literes puffer tartály esetén 125 liter, a 750 és 1000 literes tartályok esetén 170 liter űrtartalmú magas higiéniai színvonalú, INOX használati melegvíz tartály.

100 mm habszivacs szigetelés, cipzárazható műbőr borítással. Felárért időjárás álló szigeteléssel is rendelhető.

Tartályban lévő víz hőmérsékletének mérése 4 ponton, 4 db beépített hőmérséklet kijelzővel.

2 soros 4 pontos csonkozású 90°-ban elforgatott 6/4”-os csatlakozók.

 

A tartály alapfelszereltsége:

  • acél tartály test
  • beépített 1,9 – 3,2 m2 felületű és 10,5 – 17,5 liter űrtartalmú vékonyfalú csőkígyó
  • beépített 125/170 liter űrtartalmú INOX használati melegvíz tartály
  • 100 mm hőszigetelés és műbőr borítás

 

Rendelhető kiegészítők:

  • időjárás álló hőszigetelés, külső tartály elhelyezéshez

    Amennyiben elnyerte a tetszését az alábbi módokon vásárolhatja meg:
    Közvetlenül tőlünk az ajánlatkérés gombra kattintva írhat nekünk vagy telefonon a 79/320-058 vezetékes, illetve a 30/915-2685 mobil számon. Viszonteladóinkon keresztül. Országos viszonteladói hálózattal rendelkezünk, partnereink megtekintéséhez kérjük kattintson ide.

Tagos, alumínium öntvény radiátorral is foglalkozunk, amelyek hosszú élettartamúak ( 20 év gyártói garancia ) az acéllemez radiátoroknál háromszor gyorsabban leadják a hőt. Amennyiben érdekli kérjük kattintson az alábbi képre.

LIPOVICA ORION 600 alumínium tagos radiátor

LIPOVICA ORION 600 alumínium tagos radiátor