centrometal

Meleg levegős pelletkályha, pelletkandalló Centrometal CentroPelet Z8/Z12 (6,4/9kW)

meleg levegős pellet kályha

Centrometal CentroPelet Z/ZS műszaki adatok, a letöltéshez kérjük kattintson a PDF ikonra Centrometal CentroPelet prospektus, a letöltéshez kérjük kattintson a PDF ikonra

A meleg levegős pelletkályha, pelletkandalló fapellet tüzelésű, acél szerkezeti elemekből felépülő kályha. Teljesítményét egy beépített ventilátor segítségével, a befújt meleg levegő formájában adja le. Kedvező költségű és könnyen telepíthető, üzemeltetéséhez sem radiátor, sem kiépített központi fűtési rendszer nem szükséges.  

 

A fehér, szürke vagy bordó színben rendelhető pellet kályha, beépített pellet tároló tartállyal rendelkezik. Automata tüzelőanyag adagolással, begyújtással, égőfej tisztítással és égési levegő adagolással működik. Üzemelése közben a fűtött térből vagy egy kiegészítő hő csatorna segítségével kintről szívja be a friss levegőt, melyet a csöves hőcserélőkön átfújva juttat be a fűtendő helységbe. A karbantartását könnyíti a félautomata hőcserélő tisztítás.

A meleg levegős pelletkályha, pelletkandalló hőmérséklet szabályozáshoz beépített termosztáttal rendelkezik, mely napi és heti működésre programozható.

 

A keletkező füstgáz elevezetéshez, illetve a kéményre való csatlakoztatáshoz 80 mm átmérőjű csőkészlet szükséges. A kályha sorozat 2 modellből áll, 6,4 és 9 kW névleges teljesítménnyel.

Meleg levegős pelletkályha, pelletkandalló

Centrometal CentroPelet Z8/Z12 - meleg levegős pellet kályha

 

A kályha alapfelszereltsége:

 • kályhatest burkolattal
 • égéstér, aktív égési levegő bejuttatással
 • fűtési levegő ventillátor
 • termosztát és digitális szabályzó távirányítóval
 • magyar nyelvű kezelési utasítás

A műszaki adatok letöltéséhez kérjük kattintson ide.
A prospektus letöltéséhez kérjük kattintson ide.

A kályha alapfelszereltsége:

 • kályhatest burkolattal
 • égéstér, aktív égési levegő bejuttatással
 • fűtési levegő ventillátor
 • termosztát és digitális szabályzó távirányítóval
 • magyar nyelvű kezelési utasítás

 

Rendelhető kiegészítők:

 • 80 mm-es füstcső készlet


Amennyiben elnyerte a tetszését, három féle módon vásárolhatja meg:

1. Közvetlenül tőlünk, az Ajánlatkérés gombra kattintva írhat nekünk, vagy telefonon a 79/320-058 vezetékes , illetve a 30/915-2685 mobil számon.

2.Webshopon keresztül ide kattintva, ahol a teljes Centrometal CentroPelet termék kínálatunk kiegészítőkkel együtt megvásárolható. Webshopunk: www.pelletkalyhawebshop.hu

3.Viszonteladóinkon keresztül. Országos viszonteladói hálózattal rendelkezünk, partnereink megtekintéséhez kérjük kattintson ide.

MINDENT a pellet fűtésről. A pellet tüzelési és fűtési lehetőségekről bővebb információért, kérjük kattintson a lenti kiadvány képre. 

Tagos, alumínium öntvény radiátorral is foglalkozunk, amelyek hosszú élettartamúak ( 20 év gyártói garancia ) az acéllemez radiátoroknál háromszor gyorsabban leadják a hőt. Amennyiben érdekli kérjük kattintson az alábbi képre.

LIPOVICA ORION 600 alumínium tagos radiátor

LIPOVICA ORION 600 alumínium tagos radiátor