centrometal

Meleg levegős pelletkályha Centrometal CentroPelet ZR12 (9 kW)

meleg levegős pellet kályha

Centrometal CentroPelet ZR12 műszaki adatok, a letöltéshez kérjük kattintson a PDF ikonra Centrometal CentroPelet kezelési útmutató, a letöltéshez kérjük kattintson a PDF ikonra Centrometal CentroPelet prospektus, a letöltéshez kérjük kattintson a PDF ikonra

Egyedi ívelt kialakítású külső burkolattal ellátott, magas hatásfokú, 9 kW hőteljesítményű, beépített ventilátorral felszerelt, meleg levegő befúvásos, fapellet tüzelésű kályha.
Kedvező költségű és könnyen telepíthető, üzemeltetéséhez sem radiátor, sem kiépített központi fűtési rendszer nem szükséges.
A fűtött térben elhelyezve nem csak a helyiséget és a lakást teszi hangulatosabbá, de a hőlégbefúvásnak köszönhetően gyorsan és hatékonyan biztosítja annak fűtését is.

Az ingatlan hőszigeteltségétől függően, a kályha teljesítménye maximum 90-100 m2 terület gazdaságos fűtésére alkalmas.  

A fehér, szürke vagy bordó színben rendelhető pellet kályha, 20 liter űrtartalmú beépített pellet tároló tartállyal rendelkezik. Automata tüzelőanyag adagolással, begyújtással, égőfej tisztítással és égési levegő adagolással működik. Üzemelése közben a fűtött térből vagy egy kiegészítő hő csatorna segítségével kintről szívja be a friss levegőt, melyet a csöves hőcserélő rendszerén átfújva juttat be a fűtendő helységbe.

A Centrometal meleg levegős pelletkályha, vagy pelletkandalló hőmérséklet szabályozáshoz beépített termosztáttal rendelkezik, mely napi és heti működésre programozható.

Centrometal CentroPelet ZR12 bordó színű meleg levegős pelletkályha, pelletkandalló (9 kW)

Centrometal CentroPelet ZR12 bordó színű meleg levegős pelletkályha, pelletkandalló (9 kW)

A keletkező füstgáz elvezetéshez, illetve a kéményre való csatlakoztatáshoz 80 mm átmérőjű csőkészlet szükséges. A kályha modell három színben, 9 kW névleges teljesítményben rendelhető.

A műszaki adatok letöltéséhez kérjük kattintson ide.
A kezelési útmutató letöltéséhez kérjük kattintson ide.

A kályha alapfelszereltsége:

  • kályhatest burkolattal
  • égéstér, aktív égési levegő bejuttatással
  • fűtési levegő ventillátor
  • termosztát és digitális szabályzó
  • magyar nyelvű kezelési utasítás

Rendelhető kiegészítők:

  • 80 mm-es füstcső készlet
  • Wifi adapter mobil alkalmazáshoz

A Centrometal CentroPelet ZR12  meleg levegős pelletkályha, pelletkandalló (9 kW)

Bruttó ára 375.000 Ft

 

Amennyiben elnyerte a tetszését, három féle módon vásárolhatja meg:

1. Közvetlenül tőlünk, az Ajánlatkérés gombra kattintva írhat nekünk, vagy telefonon a 79/320-058 vezetékes , illetve a 30/915-2685 mobil számon.

2.Webshopon keresztül ide kattintva, ahol a teljes Centrometal CentroPelet termék kínálatunk kiegészítőkkel együtt megvásárolható. Webshopunk: www.pelletkalyhawebshop.hu

3.Viszonteladóinkon keresztül. Országos viszonteladói hálózattal rendelkezünk, partnereink megtekintéséhez kérjük kattintson ide.

 

MINDENT a pellet fűtésről. A pellet tüzelési és fűtési lehetőségekről bővebb információért, kérjük kattintson a lenti kiadvány képre. 

Tagos, alumínium öntvény radiátorral is foglalkozunk, amelyek hosszú élettartamúak ( 20 év gyártói garancia ) az acéllemez radiátoroknál háromszor gyorsabban leadják a hőt. Amennyiben érdekli kérjük kattintson az alábbi képre.

LIPOVICA ORION 600 alumínium tagos radiátor

LIPOVICA ORION 600 alumínium tagos radiátor