centrometal

Inox HMV tároló Centrometal CH (90-900 liter)

Inox HMV tároló használati melegvíz gyűjtésére és tárolásra

Inox HMV tároló Centrometal CH - emelt nyomású, rozsdamentes tartály
Centrometal CH műszaki adatok, a letöltéshez kérjük kattintson a PDF ikonra Centrometal CH prospektus, a letöltéshez kérjük kattintson a PDF ikonra Centrometal CH minőségi tanúsítvány, a letöltéshez kérjük kattintson a PDF ikonra

Az Inox használati víz tároló emelt nyomású használati víz gyűjtésére és tárolásra kialakított, magas higiéniai színvonalat garantáló, rozsdamentes acél tartályok.

A Centrometal inox tartályok CH emelt nyomású víztároló tartály, 90, 140, 180, 300, 570 és 900 liter űrtartalomban készül, használati víz gyűjtésére és tárolására. Háztartások vagy nagyobb ipari felhasználók részére, akik nagyobb mennyiségű és maximum 6 bar emelt nyomású használati vizet használnak fel. A tartályok rozsdamentes acélból, a legkorszerűbb eszközök alkalmazásával készülnek, mely kivitelezés nem csak a legmagasabb higiéniai elvárásokat, hanem a maximális működési biztonság és élettartam elvárásait is teljesíti.

A műszaki adatok letöltéséhez kérjük kattintson ide.
A prospektus letöltéséhez kérjük kattintson ide.

Inox HMV tároló Centrometal CH - emelt nyomású, rozsdamentes tartály

Inox HMV tároló Centrometal CH - emelt nyomású, rozsdamentes tartály

Gyártásuk a gyártó ISO 9001/2000 minőségirányítási rendszerével összhangban történik.
5 bár-os minőségi tanúsítvány letöltéséhez kérjük kattintson ide. A tesztelés 9,7 bár nyomáson történik.Amennyiben elnyerte a tetszését, az alábbi módokon vásárolhatja meg:
A termékek közvetlenül a www.kazanexpressz.hu-n megvásárolhatók, kérjük kattintson ide.
Az Ajánlatkérés gombra kattintva írhat nekünk, vagy telefonon a 79/320-058 vezetékes , illetve a 30/915-2685 mobil számon.
Viszonteladóinkon keresztül. Országos viszonteladói hálózattal rendelkezünk, partnereink megtekintéséhez kérjük kattintson ide.

Tagos, alumínium öntvény radiátorral is foglalkozunk, amelyek hosszú élettartamúak ( 20 év gyártói garancia ) az acéllemez radiátoroknál háromszor gyorsabban leadják a hőt. Amennyiben érdekli kérjük kattintson az alábbi képre.

LIPOVICA ORION 600 alumínium tagos radiátor

LIPOVICA ORION 600 alumínium tagos radiátor