centrometal

Inox használati meleg víz tároló Centrometal SKB-Digi / LKB-Digi

INOX tartályok használati melegvíz előállításra és tárolásra

Centrometal SKB-Digi / LKB-Digi műszaki adatok - a letöltéshez kattintson az ikonra Centrometal SKB-Digi / LKB-Digi prospektus

A Inox használati meleg víz tároló, használati meleg víz előállításra és tárolásra kialakított, magas higiéniai színvonalat garantáló, rozsdamentes acél tartályok, függőleges és vízszintes elrendezésben, beépített digitális szabályzóval.


Az SKB-Digi inox használati meleg víz tároló sorozat (függőleges elrendezésű) 80, 100 és 120 liter, míg az LKB-Digi sorozat (vízszintes elrendezésű) 100 és 120 liter űrtartalmú kivitelben. A tartályba bevezetett nagy hő átadó felülettel bíró csőspirál hőcserélőn keresztül a kazán fűtési melegvize, vagy egy napkollektor hője is hasznosítható. Gyorsan 60 °C fölé emelve a tartályban lévő víz hőmérsékletét.

Ezt egészíti ki alternatív hőforrásként a tartályba beépített elektromos fűtési panel. A tartály a rozsdamentes anyag alkalmazásának köszönhetően a legszigorúbb higiéniai és minőségi elvárásoknak is megfelel. Az alkalmazott, legkorszerűbb műszaki megoldásoknak köszönhetően a termékek megbízhatók, és használatuk biztonságos.

Az SKB-Digi és LKB-Digi inox használati meleg víz tároló sorozat tartályai ún. recirkulációs vezetékkel felszereltek, melynek köszönhetően a meleg víz folyamatosan rendelkezésre áll a csap előtt, így meleg víz kivétel előtt nem szükséges a hideg vizet kiengedni, amíg megérkezik a meleg víz.

A termékek további fontos tulajdonsága a rendkívül kiegyenlített használati melegvíz nyomás és vízáram, így egy adott pillanatban akár több ponton is lehetséges megfelelő vízárammal melegvíz kivét a HMV rendszerből.

A tartály pontosan beállítható digitális vezérlővel rendelkezik, mely az aktuális igényeknek megfelelően használja a rendelkezésre álló kazán vagy napkollektor hőjét, illetve aktiválja az elektromos fűtőpanelt. Fagyás elleni védelemmel felszerelve.

A HMV tartály hőszigetelése alumínium kasírozott üveggyapot, mely hatékonyan csökkenti a tartály test hőveszteségét.

Gyártásuk a gyártó ISO 9001/2000 minőségirányítási rendszerével összhangban történik.

A műszaki adatok letöltéséhez kérjük kattintson ide.
A prospektus letöltéséhez kérjük kattintson ide.

 

A tartály alapfelszereltsége:

 • rozsdamentes acél tartály test
 • 80 mm hőszigetelés és lemez borítás
 • digitális vezérlés

  Amennyiben elnyerte a tetszését, az alábbi módokon vásárolhatja meg:
  A termékek közvetlenül a www.kazanexpressz.hu-n megvásárolhatók, kérjük kattintson ide.
  Az Ajánlatkérés gombra kattintva írhat nekünk, vagy telefonon a 79/320-058 vezetékes, illetve a 30/915-2685 mobil számon.
  Viszonteladóinkon keresztül. Országos viszonteladói hálózattal rendelkezünk, partnereink megtekintéséhez kérjük kattintson ide.

Tagos, alumínium öntvény radiátorral is foglalkozunk, amelyek hosszú élettartamúak ( 20 év gyártói garancia ) az acéllemez radiátoroknál háromszor gyorsabban leadják a hőt. Amennyiben érdekli kérjük kattintson az alábbi képre.

LIPOVICA ORION 600 alumínium tagos radiátor

LIPOVICA ORION 600 alumínium tagos radiátor