centrometal

Centrometal meleg levegős pellet kályha CentroPelet ZS10 (9kW)

meleg levegős pellet kályha elcsatornázható hőteljesítménnyel

Centrometal CentroPelet Z/ZS műszaki adatok, a letöltéshez kérjük kattintson a PDF ikonra Centrometal CentroPelet prospektus, a letöltéshez kérjük kattintson a PDF ikonra

A Centrometal meleg levegős pellet kályha fapellet tüzelésű, acél szerkezeti elemekből felépülő kályha karcsú kialakítású kivitelben. Teljesítményét egy beépített ventilátor segítségével, a befújt meleg formájában adja le. Kedvező költségű és könnyen telepíthető, üzemeltetéséhez sem radiátor, sem kiépített központi fűtési rendszer nem szükséges.  

 

A fehér, szürke vagy bordó színben rendelhető pellet kályha, beépített pellet tároló tartállyal rendelkezik. Automata tüzelőanyag adagolással, begyújtással, égőfej tisztítással és égési levegő adagolással működik. Üzemelése közben a fűtött térből vagy egy kiegészítő hő csatorna segítségével kintről szívja be a friss levegőt, melyet a csöves hőcserélőkön átfújva juttat be a fűtendő helységbe. A karbantartását könnyíti a félautomata hőcserélő tisztítás.

A hőmérséklet szabályozáshoz beépített termosztáttal rendelkezik, mely napi és heti működésre programozható.

A keletkező füstgáz elevezetéshez, illetve a kéményre való csatlakoztatáshoz 80 mm átmérőjű csőkészlet szükséges. A kályha sorozat 1 modellből áll 9 kW névleges teljesítménnyel.

Centrometal meleg levegős pellet kályha

Centrometal CentroPelet ZS10 - meleg levegős pellet kályha

A kályha alapfelszereltsége:

  • kályhatest burkolattal
  • égéstér, aktív égési levegő bejuttatással
  • fűtési levegő ventillátor
  • termosztát és digitális szabályzó távirányítóval
  • magyar nyelvű kezelési utasítás

 

Rendelhető kiegészítők:

  • 80 mm-es füstcső készlet

 

Az egyes kályha és kandalló típusokról bővebb információ, műszaki leírást és árakat a www.pelletkalyhawebshop.hu oldalunkon olvashat, ahol a berendezések meg is vásárolhatók.

Tagos, alumínium öntvény radiátorral is foglalkozunk, amelyek hosszú élettartamúak ( 20 év gyártói garancia ) az acéllemez radiátoroknál háromszor gyorsabban leadják a hőt. Amennyiben érdekli kérjük kattintson az alábbi képre.

LIPOVICA ORION 600 alumínium tagos radiátor

LIPOVICA ORION 600 alumínium tagos radiátor